Aye Finance IPO GMP, ସଦସ୍ୟତା ଏବଂ ଆବଣ୍ଟନ ସ୍ଥିତି ଆଜି
Aye Finance is a Mainboard IPO with a price band of Rs 122.00 to Rs 129.00 that listed on 16 Feb 2026 at a listing gain of 0.00%. Track its full GMP history, subscription data and listing details here.
- IPO ପ୍ରାଇସ୍ ବ୍ୟାଣ୍ଡ
- ₹122.00 - ₹129.00
- ଲଟ୍ ଆକାର
- 116 ସେୟାର
- ବିଡିଂ ବନ୍ଦ
- 11 Feb 2026
- ଲିଷ୍ଟିଂ ତାରିଖ
- 16 Feb 2026
IPO ସୂଚନା ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ କରନ୍ତୁ
| IPO ଖୋଲିବା ତାରିଖ | 09 Feb 2026 |
|---|---|
| IPO ବନ୍ଦ ତାରିଖ | 11 Feb 2026 |
| IPO ପ୍ରାଇସ୍ ବ୍ୟାଣ୍ଡ | ₹122.00 - ₹129.00 |
| ଲଟ୍ ଆକାର | 116 ସେୟାର |
| ସାମ୍ପ୍ରତିକ GMP | ₹0 |
| ଆନୁମାନିକ ଲିଷ୍ଟିଂ ଲାଭ | +0.00% |
| ଇସ୍ୟୁ ଆକାର | - |
| ଫ୍ରେସ୍ ଇସ୍ୟୁ | - |
| ଇସ୍ୟୁ ପ୍ରକାର | ମେନବୋର୍ଡ |
| IPO ଲିଷ୍ଟିଂ | NSE, BSE |
| ଖୁଚୁରା କୋଟା | ଟିବିଏ |
| ରେଜିଷ୍ଟ୍ରାର | ଟିବିଏ |
| ମୋଟାମୋଟି ସବସ୍କ୍ରିପସନ୍ | ଟିବିଏ |
| ସର୍ବନିମ୍ନ ନିବେଶ | ₹14,964 |
| DRHP ଡ୍ରାଫ୍ଟ ପ୍ରୋସପେକ୍ଟସ୍ | |
| RHP ଡ୍ରାଫ୍ଟ ପ୍ରୋସପେକ୍ଟସ୍ | - |
IPO ସ୍ନାପସଟ୍ ଏବଂ ନିବେଶକ ଟେକ୍ ଆୱେ
ଏହାର ପ୍ରାଇସ୍ ବ୍ୟାଣ୍ଡର ଉପର ମୁଣ୍ଡରେ, Aye Finance ର ମୂଲ୍ୟ ସେୟାର ପିଛା ₹129 ଅଟେ। 116 ସେୟାରର ସର୍ବନିମ୍ନ ଲଟ୍ ଆକାର ସହିତ, ଗୋଟିଏ ଲଟ୍ ପାଇଁ ଆବେଦନ କରୁଥିବା ଜଣେ ଖୁଚୁରା ନିବେଶକଙ୍କୁ ଏହି Mainboard ଇସ୍ୟୁରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବା ପାଇଁ ପ୍ରାୟ ₹14,964 ଆବଶ୍ୟକ ହେବ।
Aye Finance ପାଇଁ ସର୍ବଶେଷ ରେକର୍ଡ ହୋଇଥିବା ଗ୍ରେ ମାର୍କେଟ ପ୍ରିମିୟମ୍ ₹0 ଅଟେ, ଯାହା ଇସ୍ୟୁ ମୂଲ୍ୟ ଉପରେ ପ୍ରାୟ 0.00% ଲାଭ ସୂଚିତ କରେ ଯଦି ଏହା ଲିଷ୍ଟିଂ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ରହିଥାଏ । ଏହା ପୂର୍ବରୁ ରେକର୍ଡ ହୋଇଥିବା ସ୍ତରରୁ ₹0.35 କମ ଅଟେ। GMP ଏକ ଗ୍ୟାରେଣ୍ଟିଯୁକ୍ତ ଫଳାଫଳ ପରିବର୍ତ୍ତେ ଅନୌପଚାରିକ ଧୂସର-ବଜାର ଭାବନାକୁ ପ୍ରତିଫଳିତ କରେ, ଏବଂ ଲିଷ୍ଟିଂ ଦିନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ଯେକୌଣସି ସମୟରେ ପରିବର୍ତ୍ତନ ହୋଇପାରେ ।
ବିଏସଇ / ଏନଏସଇର ମୁଖ୍ୟ ପ୍ଲାଟଫର୍ମରେ ମେନବୋର୍ଡ ଆଇପିଓ ତାଲିକା, ସାଧାରଣତଃ ବଡ଼ ଇସ୍ୟୁ ଆକାରକୁ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତ କରେ ଏବଂ ଖୁଚୁରା, ଏଚଏନଆଇ ଏବଂ ଅନୁଷ୍ଠାନିକ (କ୍ୟୁଆଇବି) ନିବେଶକ ବର୍ଗରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ ଆକର୍ଷଣ କରେ ।
IPO ରୋଡମ୍ୟାପ୍ ଏକ ନଜରରେ
ଦୈନିକ GMP ସ୍ଥିତି
| ତାରିଖ | GMP | ପରିବର୍ତ୍ତନ କରନ୍ତୁ | ଲାଭ |
|---|---|---|---|
| 16 Feb 2026 | ₹0.00 | -₹0.35 | 0.00% |
| 12 Feb 2026 | ₹0.35 | +₹0.35 | 0.27% |
| 10 Feb 2026 | ₹0.00 | -₹1.00 | 0.00% |
| 06 Feb 2026 | ₹1.00 | -₹2.00 | 0.78% |
| 05 Feb 2026 | ₹3.00 | - | 2.33% |
ଆପ୍ଲିକେସନ୍ ଆକାର ବ୍ରେକଡାଉନ୍
| ବର୍ଗ | ଅନେକ | ସେୟାର | ପରିମାଣ |
|---|---|---|---|
| ଖୁଚୁରା ସର୍ବନିମ୍ନ | 1 ଲଟ୍ | 116 | ₹14,964 |
| ସର୍ବାଧିକ ଖୁଚୁରା | 13 ଲଟ୍ | 1,508 | ₹1,94,532 |
| S-HNI ସର୍ବନିମ୍ନ | 14 ଲଟ୍ | 1,624 | ₹2,09,496 |
| S-HNI ସର୍ବାଧିକ | 66 ଲଟ୍ | 7,656 | ₹9,87,624 |
| ବି-ଏଚ୍ ଏନ୍ ଆଇ ସର୍ବନିମ୍ନ | 67 ଲଟ୍ | 7,772 | ₹10,02,588 |
ଜାରି କରିବାର ଉଦ୍ଦେଶ୍ୟ ଏବଂ ସରକାରୀ ଦସ୍ତାବିଜ
Aye Finance IPO – Market Lot Details
| Category | Lots | Shares | Amount |
|---|---|---|---|
| Retail Minimum | 1 | 116 | ₹14,964 |
| Retail Maximum | 13 | 1,508 | ₹1,94,532 |
| S-HNI Minimum | 14 | 1,624 | ₹2,09,496 |
| S-HNI Maximum | 66 | 7,656 | ₹9,87,624 |
| B-HNI Minimum | 67 | 7,772 | ₹10,02,588 |
Aye Finance IPO – Reservation Details
| Investor Category | Shares Offered | Reservation (%) |
|---|---|---|
| Anchor Investor | 3,56,98,420 | – |
| QIB (Excluding Anchor) | – | 75% |
| NII (HNI) | – | 15% |
| Retail | – | 10% |
Aye Finance IPO Dates
| Particular | Dates |
|---|---|
| IPO Open Date | 09 Feb 2026 |
| IPO Close Date | 11 Feb 2026 |
| Basis of Allotment | - |
| Refunds | - |
| Credit to Demat Account | - |
| IPO Listing Date | 16 Feb 2026 |
Note: The timeline for Aye Finance IPO is tentative and subject to change.
Aye Finance IPO – Important Dates
| Event | Date |
|---|---|
| IPO Open Date | February 9, 2026 |
| IPO Close Date | February 11, 2026 |
| Basis of Allotment | February 12, 2026 |
| Refunds Initiation | February 13, 2026 |
| Credit to Demat Account | February 13, 2026 |
| IPO Listing Date | February 16, 2026 |
| IPO Bidding Cut-off Time | February 12, 2026 – 5 PM |
Aye Finance Objects of the Issue & Utilisation of Proceeds
To Be Updated Soon
Aye Finance IPO – Objects of the Issue
| Purpose | Amount (₹ Crores) |
|---|---|
| Not Disclosed | – |
| Not Disclosed | – |
| Not Disclosed | – |
Aye Finance Company Financials
To Be Updated Soon
Aye Finance Company Valuation – FY2026
To Be Updated Soon
Aye Finance IPO Peer Group Comparison
To Be Updated Soon
Aye Finance IPO – Peer Group Comparison
| Company | EPS | P/E Ratio | RoNW % | NAV | Income |
|---|---|---|---|---|---|
| SBFC Finance Limited | ₹3.21 | 27.32 | 11.57% | ₹29.61 | ₹1,306.16 Cr. |
| Five-Star Business Finance Limited | ₹36.61 | 12.07 | 18.65% | ₹215.22 | ₹2,847.84 Cr. |
IPO Lead Managers aka Merchant Bankers
- Axis Capital Ltd.
- IIFL Capital Services Ltd.
- JM Financial Ltd.
- Nuvama Wealth Management Ltd.
ସମାନ IPOଗୁଡିକ ସହ Aye Finance IPO ତୁଳନା କରନ୍ତୁ
Aye Finance IPO ବାରମ୍ବାର ପଚରାଯାଉଥିବା ପ୍ରଶ୍ନ
Comments
Share a useful question or insight about Aye Finance.
Leave a comment
Your email address will not be published. All comments and replies are reviewed before appearing.
Loading comments...