Aye Finance IPO GMP, আজি গ্ৰাহকভুক্তি আৰু আৱণ্টনৰ স্থিতি
Aye Finance is a Mainboard IPO with a price band of Rs 122.00 to Rs 129.00 that listed on 16 Feb 2026 at a listing gain of 0.00%. Track its full GMP history, subscription data and listing details here.
- IPO প্ৰাইচ বেণ্ড
- ₹122.00 - ₹129.00
- লট আকাৰ
- 116 শ্বেয়াৰ
- নিলাম বন্ধ হ'ল
- 11 Feb 2026
- লিষ্টিং তাৰিখ
- 16 Feb 2026
IPO তথ্য সম্পূৰ্ণ কৰক
| IPO খোলাৰ তাৰিখ | 09 Feb 2026 |
|---|---|
| IPO বন্ধ হোৱাৰ তাৰিখ | 11 Feb 2026 |
| IPO প্ৰাইচ বেণ্ড | ₹122.00 - ₹129.00 |
| লট আকাৰ | 116 শ্বেয়াৰ |
| বৰ্তমানৰ GMP | ₹0 |
| আনুমানিক লিষ্টিং লাভ | +0.00% |
| ইছ্যুৰ আকাৰ | - |
| নতুন ইছ্যু (Fresh Issue) | - |
| ইছ্যুৰ ধৰণ | মেইনবোৰ্ড |
| IPO লিষ্টিং | NSE, BSE |
| খুচুৰা কোটা | টিবিএ |
| ৰেজিষ্ট্ৰাৰ | টিবিএ |
| সামগ্ৰিক সাবস্ক্ৰিপশন | টিবিএ |
| নূন্যতম বিনিয়োগ | ₹14,964 |
| DRHP খচৰা প্ৰস্পেক্টাছ | |
| RHP খচৰা প্ৰস্পেক্টাছ | - |
IPO স্নেপশ্বট আৰু বিনিয়োগকাৰীৰ টেকঅৱে'
ইয়াৰ মূল্য বেণ্ডৰ ওপৰৰ প্ৰান্তত, Aye Finance প্ৰতি শ্বেয়াৰত ₹129 মূল্য নিৰ্ধাৰণ কৰা হৈছে। 116 শ্বেয়াৰৰ নিম্নতম লট আকাৰৰ সৈতে, এটা লটৰ বাবে আৱেদন কৰা এজন খুচুৰা বিনিয়োগকাৰীক এই Mainboard সংখ্যাত অংশগ্ৰহণ কৰিবলৈ প্ৰায় ₹14,964ৰ প্ৰয়োজন হ'ব।
Aye Finance ৰ বাবে শেহতীয়াকৈ ৰেকৰ্ড কৰা গ্ৰে মাৰ্কেট প্ৰিমিয়াম হৈছে ₹0, যাৰ অৰ্থ হৈছে যদি ই লিষ্টিং লৈকে থাকে তেনেহ'লে ইছ্যু মূল্যতকৈ প্ৰায় 0.00% লাভ হ'ব। এইটো পূৰ্বতে ৰেকৰ্ড কৰা স্তৰৰ পৰা ₹0.35 হ্ৰাস হৈছে৷ GMP এ নিশ্চিত ফলাফলৰ পৰিৱৰ্তে অনানুষ্ঠানিক ধূসৰ-বজাৰৰ মনোভাৱ প্ৰতিফলিত কৰে, আৰু লিষ্টিং দিনলৈকে যিকোনো সময়ত সলনি হ'ব পাৰে।
বিএছই/এনএছইৰ মুখ্য প্লেটফৰ্মত মেইনবোৰ্ড আইপিঅ'ৰ তালিকা, সাধাৰণতে ডাঙৰ ইছ্যু আকাৰ অন্তৰ্ভুক্ত থাকে, আৰু খুচুৰা, এইচএনআই আৰু আনুষ্ঠানিক (কিউআইবি) বিনিয়োগকাৰী শ্ৰেণীত অংশগ্ৰহণ আকৰ্ষণ কৰে।
এক দৃষ্টিত IPO ৰোড'মেপ
দৈনিক GMP স্থিতি
| তাৰিখ | GMP | পৰিবৰ্তন কৰক | লাভ |
|---|---|---|---|
| 16 Feb 2026 | ₹0.00 | -₹0.35 | 0.00% |
| 12 Feb 2026 | ₹0.35 | +₹0.35 | 0.27% |
| 10 Feb 2026 | ₹0.00 | -₹1.00 | 0.00% |
| 06 Feb 2026 | ₹1.00 | -₹2.00 | 0.78% |
| 05 Feb 2026 | ₹3.00 | - | 2.33% |
অনুপ্ৰয়োগৰ আকাৰ বিকৃতি
| শ্ৰেণীবিভাগ | বহুত | শ্বেয়াৰ | পৰিমাণ |
|---|---|---|---|
| ৰিটেইল নূন্যতম | 1 লট | 116 | ₹14,964 |
| খুচুৰা সৰ্বোচ্চ | 13 লট | 1,508 | ₹1,94,532 |
| S-HNI সৰ্বনিম্ন | 14 লট | 1,624 | ₹2,09,496 |
| S-HNI সৰ্বোচ্চ | 66 লট | 7,656 | ₹9,87,624 |
| B-HNI সৰ্বনিম্ন | 67 লট | 7,772 | ₹10,02,588 |
জাৰী কৰাৰ উদ্দেশ্য আৰু আনুষ্ঠানিক নথিপত্ৰ
Aye Finance IPO – Market Lot Details
| Category | Lots | Shares | Amount |
|---|---|---|---|
| Retail Minimum | 1 | 116 | ₹14,964 |
| Retail Maximum | 13 | 1,508 | ₹1,94,532 |
| S-HNI Minimum | 14 | 1,624 | ₹2,09,496 |
| S-HNI Maximum | 66 | 7,656 | ₹9,87,624 |
| B-HNI Minimum | 67 | 7,772 | ₹10,02,588 |
Aye Finance IPO – Reservation Details
| Investor Category | Shares Offered | Reservation (%) |
|---|---|---|
| Anchor Investor | 3,56,98,420 | – |
| QIB (Excluding Anchor) | – | 75% |
| NII (HNI) | – | 15% |
| Retail | – | 10% |
Aye Finance IPO Dates
| Particular | Dates |
|---|---|
| IPO Open Date | 09 Feb 2026 |
| IPO Close Date | 11 Feb 2026 |
| Basis of Allotment | - |
| Refunds | - |
| Credit to Demat Account | - |
| IPO Listing Date | 16 Feb 2026 |
Note: The timeline for Aye Finance IPO is tentative and subject to change.
Aye Finance IPO – Important Dates
| Event | Date |
|---|---|
| IPO Open Date | February 9, 2026 |
| IPO Close Date | February 11, 2026 |
| Basis of Allotment | February 12, 2026 |
| Refunds Initiation | February 13, 2026 |
| Credit to Demat Account | February 13, 2026 |
| IPO Listing Date | February 16, 2026 |
| IPO Bidding Cut-off Time | February 12, 2026 – 5 PM |
Aye Finance Objects of the Issue & Utilisation of Proceeds
To Be Updated Soon
Aye Finance IPO – Objects of the Issue
| Purpose | Amount (₹ Crores) |
|---|---|
| Not Disclosed | – |
| Not Disclosed | – |
| Not Disclosed | – |
Aye Finance Company Financials
To Be Updated Soon
Aye Finance Company Valuation – FY2026
To Be Updated Soon
Aye Finance IPO Peer Group Comparison
To Be Updated Soon
Aye Finance IPO – Peer Group Comparison
| Company | EPS | P/E Ratio | RoNW % | NAV | Income |
|---|---|---|---|---|---|
| SBFC Finance Limited | ₹3.21 | 27.32 | 11.57% | ₹29.61 | ₹1,306.16 Cr. |
| Five-Star Business Finance Limited | ₹36.61 | 12.07 | 18.65% | ₹215.22 | ₹2,847.84 Cr. |
IPO Lead Managers aka Merchant Bankers
- Axis Capital Ltd.
- IIFL Capital Services Ltd.
- JM Financial Ltd.
- Nuvama Wealth Management Ltd.
একেধৰণৰ IPOসমূহৰ সৈতে Aye Finance IPO তুলনা কৰক
Aye Finance IPO সঘনাই সোধা প্ৰশ্নসমূহ
Comments
Share a useful question or insight about Aye Finance.
Leave a comment
Your email address will not be published. All comments and replies are reviewed before appearing.
Loading comments...